Podlost lidí
Anotace: Ty´s vrah svých neodpustitelných činů…
Podlí lidé se penězům klaní,
Nikdy šťastně nejsou vdaní,
Holdují pomluvám a špatné šíří,
Jedovým hrotem do srdce míří,
Odpusťte všichni já zhřešila,
Dotyčnou osobu v mysli zabila,
Za utrpení co způsobuješ nes vinu,
Ty´s vrah svých neodpustitelných činů…
Komentáře (0)