Anotace: tohle nemusí mít titulek...je to svinstvo co štve každího:-( ...ohodnoťte to prosím Vás...a napiště kyžtak nějakej komentář...děkuju:-)
Já nevím, jak Ty, ale já válku neprožil. Žádnou skutečnou - na Balkáně, v Iráku, v Avghanistánu a už vůbec ne tu světovou. Znám to ze školy, z vyprávění babičky, vzpomínek stařečků, z novin, z televize... Ale vzpomínky těch, kteří VĚDÍ byly daleko, daleko silnější, než tenhle Tvůj pokus. Hodnotit nebudu, jen si myslím, že bys měl zkusit víc pochopit, jak hrozná opravdu válka je, možná by tě pak nelákalo o ní psát - tak jako mne...
11.10.2006 22:10:00 | G.P.
Hm, myslím, že se ti to opravdu podařilo dobře nastínit...Moc dobře podaný.
11.10.2006 22:07:00 | Isobel