ELF
Anotace: Inspirující lesní tvoř neníliž pravda?:-)
Vysoká postava
orlí zrak
luk a šíp je jeho znak.
Svědomí a
čistá mysl
pro něj zlo nemá smysl.
Dlouhé vlasy
přítel zvířat
v lese ty ho můžeš vídat.
Les svůj má stále v moci
stejně ve dne jako v noci.
Bojovník
a snad i mág
každý ho však nemá rád.
Trpaslík je jeho sok
špičky uší jsou mu vhod
rasista to sice není
přesto elfům nerozumí.
Komentáře (1)
Komentujících (1)