Probdělé sny
Anotace: 5. 6. 2006 O ničem, napsaný jen tak.
Omrzelo mě se budit
z nočních můr.
Tenhle zvyk
se nedá vydržet.
Zlý sny během dne,
nákupy v přeplněných místnostech
a čas, kterej se nikdy nezastaví.
Znesnadňuju si pád
z tříkilometrové výšky
nad prázdnem.
Probouzím se v usínání.
Činy, který se nedají smazat.
Dřu je mejdlem ze svýho těla,
ale stejně na to zapomenu.
Jen ve snech chápu minulost,
která opravdu byla
se mnou.
Komentáře (1)
Komentujících (1)