Vánoční přání
Anotace: .........Už se zase blíží Vánoce.......
Tak píšu Ti s láskou
dopis na sklo okenní.
A vsadím se sázkou
že než to někdo ocení
než přijde sem někdo cizí
dopis z okna tiše zmizí.
Vypaří se beze stopy
já se však držím jistoty
Že to jenom mráz
jako pošťák odnesl ho
a na Tvé okno píše zas.
Ledovými květy
napíše ty věty.
Ve kterých se praví:
Přeji Ti moc zdraví,
štěstí,lásky na Vánoce
tak i v celém příštím roce.
Ráno až přistoupíš k oknu
a ta slova uvidíš
Možná že se pousměješ
možná,že to pochopíš.
Až ta slova budeš znát
poznáš snad,že mám Tě rád.
Komentáře (0)