Je po všem
Klečím nad svým hrobem,
Prsty ryji do černé hlíny,
Srdce bylo bolestným bodem,
Na mě bylo až moc špíny,
Vrásky z křeči září v noci,
Poslouchám ten známý řev,
Už dávno mi není nápomoci,
Už není nikam žádný spěch!
"Tímhle skončil všechen hněv..."
Komentáře (1)
Komentujících (1)