Ona
Prázdná,jak duše od banánu
nestálá a sypká
Nemá žádnou hranu
Je jak kluzká rybka.
Chtíč v očích žárlivosti
a hlen v nose
touha najít morek kosti
krev na nabroušené kose
Všechno svírá pravý úhel
všechno je i rovnoběžka
sypu si na hlavu popel
kovadlina nad hlavou -je těžká
Komentáře (1)
Komentujících (1)