Díky... Význam členění veršů? Větší, než u čehokoli, co jsem kdy napsal. Anotace není vtip... Tahle básnička má skrytej význam. Ale pokud ho někdo z vás najde (upřímně řečeno by mě to docela překvapilo), nechte si ho pro sebe... není určenej pro každýho :o)
13.10.2006 08:13:00 | Strix
... tak jsem si to seřadil do veršů víceslovných, protože kromě efektu "na oko" v tom nevidím velký význam, a není to špatné, ale už mnohokrát řečené zamyšlení. Ovšem závěr s kyvadlem se mi opravdu líbí.
13.10.2006 07:17:00 | Hary_nš