galapágy
Anotace: potichu potich ať je nevyplašíš
tak jako pekař posype rohlík mákem
tak někdo posypal můj obličej pihami
mám pihy a jsem pihovatým žákem
každý den s malinkým nosem mezi knihami
Ten kdo má pihy umí se dobře prát
já se však přiznávám v životě nepral
jen v osmi letech...
Komentáře (1)
Komentujících (1)