Brauenvald elegi
Svěřenec Servác kolohran větví billboard zmrazení
Vtlouká šunku do půlek rybky na Teleófon chycéne
Venku pode stromno sekerou svetr čápův nevěděl
Hlinka krveznos a pthuágh německé letadlo nízké již
Babíčka prastára jednonohá jak Jeník Stříbro bandor polko
Ej Kotalíku bruš půdní četnosti nad koupel chladu i vedle
Kuldo drštěk všech oken větrá svahu zří a sněhu zvolna
Vznášebno nade blatem Alpám směrový oparu předbiosmích
Komentáře (2)
Komentujících (1)