Černá duše
Ukládám své tělo do řeky zapomnění,
ať pohltí mě to co není,
ať vtáhne mě mezi stíny
a černou rakev připraví mi.
Na její hladinu si sednu,
tíhou viny klesnu ke dnu.
Do temných hlubin budu se propadat
dřív, než tvé slunce začne zapadat.
Zlo co v mých žilách proudí,
ať už nikoho neobloudí,
utopí se v proudech stesku
a ztratí obal matoucího lesku...
Komentáře (1)
Komentujících (1)