Houpy houp
Anotace: Houpy houpy-----
klapy klap do kláves
klapy klap hraju jazz
klapy klap odrážka
klapy klap moje podrážka
houpy houp rytmus
houpy houp je to blues
houpy houp chraptíme
houpy houp truchlíme
bang dup skok
dup bum rock
jééééééééééé
oh bejby nééééé
klap klap
houp houp
dup dup
Bong
hraju tendle song
Komentáře (4)
Komentujících (4)