ztracen ve spirálách
Anotace: jen trochu zapomenout na tento svět...
ve spirálách zapomnění
ztracen a sám,
do tváře lidem hledí,
se sklopenou hlavou
na kraji prosti
mezi světy,
s duší obnaženou
sbírá černobílé květy,
a pohledům tázavých očí
plaše uhýbá,
prost otázek
pln nevýslovných odpovědí...
odchází do oddělení smutku
Komentáře (0)