Tak brzy?
Nebeský soud vyřkl jasný ortel:
Vinen, života nezasluhuje.
Už se jen můžeme koukat,
Kam jeho duše popluje.
Lehce foukne větřík
A duše je pryč,
Kdo strkal klíč do zapalování?
Kdo jen byl řidič?
Další duše hynou,
Kdo zavinil ten bol?
To ten nelítostný zabiják,
zvaný ALKOHOL!!!
Komentáře (2)
Komentujících (2)