Utrápená
Anotace: ..proč se kvůli lásce musíme trápit..
Zlomené srdce,
zrychlený dech,
zpocené ruce,
ještě rychlejší tep.
Po tváři slza
cestičku hledá
velká jak hrášek
stéká a padá.
Rudé má tváře,
tělo se chvěje,
sluneční záře
ta jí ne-hřeje.
Kampak to spěje,
duše se svírá,
co se to děje,
kde láska se skrývá?
Komentáře (1)
Komentujících (1)