Anotace: kdo se přidá?...
... omlouvám se, ale tohle mi připadá lehce přitažený za vlásky... myšlenka není špatná, ale není v tom pocit... je to rádoby pouhé sdělení čehosi a to ještě dost nejasné...
... fuj! Hannazko, nebuď protivná!!! - tak jo, já nebudu :o)))
31.10.2006 15:38:00 | Hannazka