Vánoce v Pchjong-Jangu
Mají v Pchjong-jangu Vánoce?
Jestli ano,
tak jaké asi jsou?
Stromeček?
Asi ne,
ani jmelí,
ani kapr ve zlaté strouhance.
Snad pod soškou Drahého vůdce
malá krabička (pro každého)
v ní čertík s malou jadernou hlavičkou
V Soulu se sešli
z celého světa
sepsat další protestní nótu.
Tak dík!
Komentáře (0)