Bytosti noční
Anotace: Jedna půlnoční inspirace ... show must go on
Co ve snech zní
houslí tesklivých,
když ve dne spí
v barech šedivých.
Snad o pódiu sní
a světlech třpytivých,
když falší čpí,
tóny strun ohraných.
Když soumrak přijde
a dívka hlas ladí,
než slunce vyjde,
tím žalem tě svádí.
S každým ránem
bytosti noční
řeknou: "Ámen."
A umřou postý.
Komentáře (2)
Komentujících (2)