Tlumení emocí
Až se svět otočí,
zas jednou kolem,
v prachu té ulice
snad zas sedět budem.
Nebude na kafe,
dojde nám fet,
vzpomenem na časy,
co se nevrátí zpět.
Láska nás spojila,
časem nás změnila,
ve dvě trosky duší,
co ani netuší,
jak život bolí,
když emoce netlumíš
a časem polevíš
v tom prostym žití.
Komentáře (1)
Komentujících (1)