Ahoj...šla jsem se také na Tebe podívat...některé básničky máš VSKUTKU :O) pěkné, ale nezabíhej moc do takové té osvěty, nebo nevím jak to vyjádřit. Tahle je opravdu velmi dobrá :OD a vůbec se nevzrušujme, že Evropa je v p...to je ještě víc Amerika o Africe nemluvě, no a navíc v p...přece není tak špatně a infartk se dá přežít :O).
17.10.2006 13:20:00 | Jahudkka
Tak, Dandýsku, jdeme na to! Ty dej Evropě umělé dýchání, já budu masírovat srdce...třeba to není infarkt, třeba to není konečná, jen se jí na chvíli zastavil dech a tepny měst přivřely své cesty...nevzdávej to, ještě ne...
17.10.2006 08:41:00 | Levandule