To "přiťukni si na mé zdraví" navazuje na předchozí verš, ve kterém zmiňuji své narozeniny. Tak jako já pozvedám sklenku na jeho zdraví v den jeho narozenin, přemýšlím, jestli on dělá to samé v den mých...
18.10.2006 02:58:00 | unstoppable
Omlouvám se, nicméně "přiťukni si na moje zdraví" v závěru zní poněkud nesouladně s kontextem celé (velmi pěkné) básně. Samozřejmě, subjektivní názor...
17.10.2006 10:32:00 | Dandysek
Tohle se vážně nedělá... takhle mě dostat poránu... slzy v očích... píšeš mi z duše... i já to zažila... tu spoustu prázdných dní bez táty... volala jsem ho, vyznávala mu lásku... nepřišel... opojen alkoholem a možná i vlastním egem... pak spáchal sebevraždu... jo, ta báseň je pro mě příšerně silná, bolavá...
Jsi dobrý člověk a básník...
17.10.2006 08:26:00 | Levandule