Procházka Prahou
Anotace: vzpomínka na letní návštěvu Prahy
Přejít přes Karlův most
a jen tak pro radost
se toulat Prahou letní.
Ve svítících lucernách
pak hledat hvězdný prach
a počkat, až se setmí,
slyšet, co vítr vypráví
na březích Vltavy
ztemnělým uličkám.
Být tím, čím město žije,
cítit dech historie,
a hlavně - nejít sám.
Přečteno 306x
Tipy 1
Poslední tipující: Antares
Komentáře (3)
Komentujících (3)