STOP TEMELÍN
Anotace: -8-8-8-8-8-8-8-8-8-8-8-8-8-8-8-8-8-8-8-8- Čti a suď
Tři blázni pouští jdou,
ze strany na stranu,
houpy hou.
Hledají ztracenou vanu.
Kdo ví,
ať odpoví,
kde najdou v poušti vodu ve vaně,
ať netváří se tak zklamaně.
Nesnáší lži a přetvářky,
tak jaképak zlé nářky.
Poraď jim, kde vodu najít
a tak svou krutou žízeň ukojit.
Neboj se říct jim,
že jsou blázni,
nehledej žádný "chytrý rým"
a vyhni se chorobné bázni.
Komentáře (0)