Skutečně se to těžko vysvětluje, prostě mě tak nějak sere, že nebyli stoprocentně dobří, jak bych si asi představoval, hlavně otec. Nedokázal bych jim to vyčíst osobně, tak jsem si o tom napsal. No, žádná sláva, to je fakt.
17.10.2006 13:34:00 | Dandysek
Kurva...asi tě chtěli ochránit :O/ tak z tohohle mám opravdu smíšené pocity, jestli můžeš tak to vysvětli.
17.10.2006 13:22:00 | Jahudkka