Buchy,buch,Bušíku,nechceš mě vzít s sebou? A nebo že bysme počkali radši na jaro?
18.10.2006 16:03:00 | Cizinka
toto na mě velice zapůsobilo už těmi mataforami, tolik nezvyklými ale to jsou ve všehc básních protože nikdo netouží kopírovat po někom obrazy.
17.10.2006 20:08:00 | Pavel Kotrba