Anotace: Strach je někdy tak k smíchu...
nepřemýšlej o tom, co nemůžeš změnit,zamysli se nad tím, kde jsi byl, než jsi se narodil...
11.05.2007 02:55:00 | arnoV
Kdo říká, že je to o strachu ze smrti? Není. Je to jen a jen o strachu obecně.
05.03.2007 17:03:00 | Rikitan
Všichni se bojíme smrti, záleží na tom, jak ji příjmeš.
14.02.2007 20:49:00 | jehlaspichlas
Takové zvláštní...
08.12.2006 11:02:00 | Santinan Black
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?