Štěstí
Štěstí je brána, která se v srdcích otevírá,
štěstí je láska, která nikdy neumírá;
štěstí je Bůh, zazvoní nám zvonec,
štěstí je pohádka, má dobrý konec.
Štěstí je den, kdy řekneš své ano,
štěstí je zdraví, neboť je ho málo;
štěstí je květina, která mi Tě připomíná,
štěstí jsi Ty, jak oříšky spadla jsi mi do klína.
Komentáře (3)
Komentujících (3)