Anotace: Anotace, levitace, narace, Vánoce, fabulace v romantice, inzeráty do annonce a králičí do lednice:-)
Tak to je drsný... (ale v dobrém) Někoho rozříznout a pak jen promiň... To kdyby dělali doktoři na sálech, to by byla švanda. Nechtěla bych se dostat nějakému učni pod ruce :-)
18.10.2006 11:48:00 | melebele
"Tak promiň"
a všechno končí jedinou větou, a na všechno je rázem strašně pozdě.
17.10.2006 20:23:00 | Zamilovaná do nezamilované doby