Napiš to parte
Anotace: aspoň konečně pochopíte že jsem cvok:)
nenavídíš?
ne?
stačí říct...
kam se slovy?
strč si je za klobouk
a ještě dál
uděláš nejlíp
mě bude fajn
a ty se neumažeš
víš...raděj
omotám si šálu kolem Tebe
a půjdu do mraziva
půjdu Tě vyprovodit
ne, jistěže nemusíš jít se mnou
jen čekej v teple
možná se vrátím
nebudeš tu
ale stejně
napiš to parte!
co jsem to řekla?
kde že jsou?
už vím
za kloboukem
nebo dál...
Komentáře (1)
Komentujících (1)