Anotace: Zamilovaný člověk je holt zblblý... Pak z něj lezou takovéhle věci :c) Škoda, že mně to nikdy dlouho nevydrží.
poslední rytíř
lehce slíbává rosu z mých vlasů
poslední rytíř
nechává mě nahlédnout do nádherných časů
poslední rytíř
spočítám mu pihy na tváři
poslední rytíř
jen on tmavý den rozzáří