A já se těším na tvá vyprávění
když listy zlátnou a padají k zemi.
Nad horkým čajem z jeřabiny
mám na příběhy chuť
a ty holka, buď jak buď
jsi skvělá vypravěčka.
23.10.2006 08:09:00 | risik
ve staré ovocné zahradě
jsem našel nevybuchlý granát,
jako kluk,
hrál jsem si sním,
myslíš že vybuchl, vůbec ne,
tak jsem se v té zahradě
podruhé narodil
J.C.s
18.10.2006 21:56:00 | j.c.
Kdyby se mne někdo zeptal, co je to cítěnka, odpověď je jasná - podívej se k Hančí, třeba právě na tuhle...
18.10.2006 16:46:00 | Mourek
...kdepak otevřená, zavřená je a teprve s tím lístkem popsaným vstupujem dovnitř... :-)
18.10.2006 12:05:00 | Heda
Zase jedna cítěnka tak nadýchaná...
plůtek do čtverečku...
a otevřená brána,
která zve dál
do podzimního snění...
(nad vůni jablek, hrušek, prostě není)
:o)
18.10.2006 11:20:00 | Cecilka