Milión motýlů...
Milión motýlů ve městě Chatillon
Zahltilo mě svou oduševnělou podstatou
A na pár dní probudilo z letargie
Dneska v noci jsem se nevyspala
Ve městě Chatillon
Mají náměstí z motýlích křídel
Lechtají když přecházíš
A nemáš boty
Tam v tom městě
Tam se potichu rodí z kukel
A stárnou
A po pár letmých dotycích rozpustí se v sladkou francouzskou písničku…
Komentáře (1)
Komentujících (1)