Drobek
Písk, písk
Malý drobek
Ve škvírce vystrašený.
Špínou a tmou polapený.
Písk, písk.
Píská všude.
Písk, písk.
Dokud prý hlas zbude
Písk, písk
Volá a křičí.
Smůlu a neduhy
Vedle sebe líčí.
Písk, písk
Jak z poličky spadl.
Kudy letěl a kde zvadl
Písk, píp
Už jen pípa.
S malými dropky
V puse skřípá.
Přchpíp
Komentáře (0)