!! Měsíčku můj !!

!! Měsíčku můj !!

Anotace: Po mén boku stůj

Když se cítím mizerně,
když je mi smutno,
chci být s tebou,
jest třeba! Nutno!

Když ti není senzačně,
když je špatně, bolest roste.
Pohlazení, políbení, dám ti ještě předčastně
láska, cit, je to prosté...

Mysl, srdce, propojené
oboje tvé je potřebné,
Měsíček Slunce potřebuje
nemůže bez něj zářit
Jako knížka, nikdy zavřít!!

Budu s tebou, budeš chtít,
buď tou mou, už nechci snít.
Štěstí nás přec provázej
jsi mé VŠE, cítím, chci!
S ručkou tvou se procházet,
když není krásně, pomoci!
Autor Matu, 18.10.2006
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel