..no toť otázka..
..záleží..
..zda je to láska..
..či jen cizé ruce..
..drsnou přítěží..
:-)))
18.10.2006 20:40:00 | isisleo
A co je tou nadějí?
Noc po boku pána,
nebo sama v koutku?
Zůstat ještě panna,
proměnit se v loutku?
kam se sna podějí...
S robotem si daj
jedno Martini DRY
:-)
18.10.2006 20:28:00 | G.P.