Pro Lusijo :D pipíka :D hodíme si šlofíka
Anotace: ...něco na náladu :)
Ještě se moc neznáme
ale už to měníme
Když tu ovci tu máme
to smutno třeba změníme
Vždycky není pohádkově
šmoulik jsi fakt ideální
Blábol ! nečuč ! co na Nově
i bez modré , jsi parádní
Smíchu za dva!
radost na tři!
To vše v jednom!
radost stoupá i se zpěvom!
Budeš asi muzikant
trápení , to utopíme
Trápení je buzerant
tak ho hezky ochladíme
Mrazák těsnej postavíme ...
Komentáře (0)