Dík za koment. Škoda tvých snů, které tě opouštějí. Vím je to těžký realitu skloubit se sny, no ale jde to. když se to naučíš můžeš snít a zároveň žít v realitě, ale je to těžký ty přechody od jednoho ke druhému. Vím o tom svý, protože tak žiju už nějakej ten pátek a někdy mám co dělat abych to unesl. Ale jinak jsem normální:)))
18.12.2006 07:29:00 | Mácha
Ty,holko...mám tě ráda,ať tě drží nad vodou slza matonky nebo litry vína:)
27.10.2006 18:19:00 | Courtnei