V objetí samoty
Anotace: ...už nepřijde...
V objetí samoty stála na kraji světa,
snad čekala na zázrak či na tóny jeho hlasu,
jen vítr tiše jí šeptal, že už nepřijde…
V objetí samoty létala v hlubinách snů,
nechtěla být zase probuzená,
věděla, že už nepřijde …
V objetí samoty vznáší se v uličkách hvězd,
dívá se dolů a nechce už slétnout,
a každý z nás ví, že už nepřijde…
Komentáře (0)