Anotace: anotace není nutná
možná jsem měla každé dvojverší popsat číslicemi...
stejně ale ctím a vážím si tvého zájmu
19.10.2006 18:28:00 | Mirka Hedbávná
Na mě to působilo trochu hrubě, jako když dám chlapovi košem a on do mě hučí, ať to nedělám..
19.10.2006 11:58:00 | Miskitka
Neutajím...
ještě aby!!
Mám své klady,
mám své vady,
však nejvíc mi vyhovuje,
když hejno kuřat poletuje
kolem jak můry nad svící...
přiznám, ráda jsem slepicí...
:o))
19.10.2006 11:22:00 | Cecilka