Výřez
Anotace: pohlavní zvracení(?)
Šílenství a demence
to jsou meho
penisu
promarnene
tendence
pretvaruji se
tudíž
zbytečně
otevřu dveře a statečně rozuteču se ke slečně
co je lidem na obtíž
co jim plány škrtí
když ty právě sníš.
Komentáře (2)
Komentujících (2)