Zůstaly vzpomínky
Anotace: další smutná ... i když nejsem vůbec smutný ...
Zbyly jen fotky, na ně sedá prach
a tvé rozzářené oči jak o vánocích.
Zůstaly vzpomínky a dětský strach,
nepřežil vztah náš ani první sníh.
Procházím bytem všude vidím tebe,
i když jsi nikdy nedotkla se věcí,
s tebou mi odešel možná kus nebe,
ač dospělý stále malým klukem přeci.
Však stále zůstal kousek malý
pro tebe v mém srdci dobře skryt,
to co již jednou jsme si dali,
nemůže nám přeci nikdo vzít!
Přečteno 400x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
Komentáře (2)
Komentujících (2)