O krásné holčičce
Anotace: zajímavý příběh :-)
Na stařičké houpačce houpalo se děvčátko,
vlásky jí vlály, ač byly nakrátko.
Omámena křídly létající sedačky,
zapomněla zcela na panenky – na hračky.
Chtěla se stát pilotem MIGu letadla,
ale nevzali jí, protože její krása byla nápadná.
Prý by rušila ptáky v jejich letu,
pobouřila by předepsané předpisy pro dopravní četu.
Zastínila by slunce, krásou popraskaly by mraky
a mohly by na ní utočit zlatuchtivé straky.
Mnohdy je krása strašně na obtíž,
tak neplakej, ty ošklivé kačátko, když to už teď víš.
Komentáře (2)
Komentujících (2)