Je to spíše sdělení,ale to asi nebylo tvým úmyslem napsat báseň.Důležitý je obsah.Máš pravdu,že kritika často odradí od lidí co nevíme co jsou vlastně zač.Kdyby řekli jasně,že jsou určeni k hodnocení formy,nebo vzhledu veršů,neumím to přesně vyjádřit,tak bychom to brali. Bylo by nám to prospěšné.
Ale my amatéři přece nemůžeme tímto stylem hodnotit.Naše komenty budou vždy o obsahu-nebo jak na nás báseň působí-nebo pár slov s autorem.A jestli dáme 100-nebo 60 by jim mělo být jedno.
A neměli by být anonymní-lépe bychom je přijali.
20.10.2006 14:22:00 | s.e.n
Zrovna o tomhle jsem včera a dnes diskutovala s Sabacnyjchvostik, takže tam najdeš můj názor a u mě zase její. Myslím, že to nebyla špatná diskuse, leccos z ní pochopíš.
Nevzdávej to :-)
20.10.2006 11:15:00 | Levandule