V ulicích zmatené vášně
Anotace: malá procházka nočním Žižkovem...
V ulicích zmatené vášně
už není kam
se schovat.
Rarach
nad zadkem
nechal si aureolu
vytetovat.
Životy nakládáme
jak utopence
v láku.
Svůj nos
vsadil – a prohrál
Cyrano z Bergeracu.
Jen iluze a touhy
nás všech
zůstaly.
Zbytky snů v igelitových taškách
a plánů plné
poháry.
Radovat se z maličkostí
již nelze
zdá se.
Jen Ďábel s doutníčkem
houpe se v síti, rekreant,
a usmívá se.
Komentáře (2)
Komentujících (2)