Jsem smutná a unavená
Ale takovou mě nechcete
Proto zůstávám sama
Levný řeči
A soutrpný pohledy
Čím dál hůř
Umím si pomoci
Sedím tu sama
A slzy tečou
Možná že za chvíli
A možná za věky
Vyjdu ven
Pohodová a milá
Otevřená a zábavná
K vám jak mě znáte
Oči už oschnou mi
Již nepoznáte smutek
I když se zadíváte pozorně