Maminka
Byla jsi první,
kdo mě choval v náručí;
byla jsi první,
kterou jsem miloval bez řečí.
Krásné chvíle
s tebou jsem prožil;
vlévala jsi mi
lásku do žil.
Dospíval jsem
po tvém boku;
den po dni,
rok po roku.
Jsem teď vzdálen
spousty mil;
jsem tvé dítě,
jsem tvůj syn.
Komentáře (2)
Komentujících (2)