Nejsem a nebudu

Nejsem a nebudu

Anotace: kámoš naznal, že měě to dokonale popisuje...

Nejsem metalová princezna,
nebudu v černém líbezná.
Moje cesta má jiný směr,
možná nedojdu na sever.
Černá hudba není mé světlo
tím by mé ego na dno kleslo.
Nechodím v černém hábitu
kříže mi nevisí po bytu.
Snad jen černou duši mám
oděvem těžko to zakrývám.
Pár lidí mě prokouklo
do duše černé nakouklo.
Co viděli neřekli
a pak rychle utekli.
Možná jim vadilo jen,
že můj život je občas jako sen
Autor klariseeek, 22.10.2006
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel