Ostravská
Anotace: * název ještě musím změnit ** ty víš, že je pro tebe
Na chrámových schodech
s úsměvem z hvězd
schovaným v hasnoucím dni,
čekal...
...
...
až přijde s vrásčitou tváři
a s hulkou v dlani
i jak tenkrát krůpěj slzy
nechá splynout...
...
...
po kabátě z nedočkavých křivd
do kterého zahalená
objala jeho stín
nasáklý cizím městem...
...
...
/a s...//
chodbami myšlenek
na koncích tramvají
spleteni z domněnek
klíčema cinkají
pro pocit, že jsou si blízcí
Přečteno 448x
Tipy 2
Poslední tipující: Ahimsa
Komentáře (2)
Komentujících (2)