Zoufalství
Anotace: pro nejlepšího kámoše... kéž by si to někdy přečet aby už nedělal takový blbosti :(
Mám strach,
tak hrozně se o tebe bojím,
aby nepřišel krach,
s tím i zoufalství spojím.
Prosím tě, žádám tě už druhý týden,
však odpovědi se nedočkám,
jak ráda vyměnila bych den za den
a slyšela tě říct: "Já počkám!"
Nechci žít svůj život bez tebe,
dojdu ti pro tvý sny třeba do nebe,
dám za tebe do ohně svý ruce,
najdu pro tvý starosti kupce.
Jen tě prosím zůstaň,
jen tě prosím nechoď nikam.
Ty seš tady potřeba,
není za tebe náhrada!
Komentáře (1)
Komentujících (1)