Tady a teď
Anotace: no comment... s dopomocí Zanzuli ...:)
...
...
Rutinně stékají
vzpomínky z krve
jsoucí až na kost
přes příkrovy tmy
svými pohyby
zastavuji svět
rudohnědě
je cítit slano
tma
a kolemjdoucí pošlapal
kořínky vlasů
pozdržím myšlenky
pružné a matoucí
Sezóna lásky
dohola nechci být
držím se pater
pálivých stěn
ve zbytku
ticha
mě zebe
Komentáře (1)
Komentujících (1)